Ankara Mutfak Kültürü Ve Yemekleri/ (Record no. 33171)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00706nam a22002297a 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_MİRAKIL
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20210727125920.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 210727b tu ||||| |||| 00| 0 tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 9757078077
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnCIG
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-AnCIG
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflandırma Numarası 910.1
090 ## - YEREL YER NUMARASI
Yerel Yer Numarası TOY 1999
100 1# - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Kamil Toygar - Nimet Berkok
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Ankara Mutfak Kültürü Ve Yemekleri/
Sorumluluk Bildirimi Kamil Toygar - Nimet Berkok ; Editör Gürkan Toklu
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 1.Basım
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ankara:
Yayınevi Vehbi Koç Ve Ankara Araştırmaları Merkezi,
Yayın Tarihi 1999.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, cilt vb.sayısı 312 Sayfa
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Araştırma
Genel Alt Konu Ankara
700 1# - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞİ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Toygar Kamil - Berkok Nimet
İlişkili Terim Editör Gürkan Toklu
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı veya Raf Düzeni Dewey Decimal Classification
Koha item type Books
Holdings
Sınıflandırma Kaynağı Kalıcı Konum Mevcut Konum Alındığı Tarih Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
Dewey Decimal Classification Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi 07/27/2021   910.1 21813 07/27/2021 07/27/2021 Books