Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Menüler (Record no. 29273)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00564nam a2200217Ia 4500
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_MİRAKIL
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20220905140450.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 190823b tu ||||| |||| 00| f tur d
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI
Isbn 975-297-046-x
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnCIG
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-AnCIG
041 ## - DİL KODU
Metin ya da ses kaydının dil kodu tur
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflandırma Numarası 640.2
100 ## - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) Montignac
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Yemek Tarifleri ve Sağlıklı Menüler
Sorumluluk Bildirimi Montignac
250 ## - BASIM BİLDİRİMİ
Basım Bildirimi 1.baskı
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri istanbul /cagaloglu
Yayınevi alfa yayınları
Yayın Tarihi 2002
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, cilt vb.sayısı 199
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Araştırma
Genel Alt Konu Sağlık
700 1# - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞİ - KİŞİ ADI
Yazar Adı (Kişi adı) montaıgnac
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı veya Raf Düzeni Dewey Decimal Classification
Koha item type Books
Holdings
Sınıflandırma Kaynağı Kalıcı Konum Mevcut Konum Alındığı Tarih Toplam Ödünçverme Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Son Kontrol Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
Dewey Decimal Classification Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi 08/26/2019 2019 10780 08/26/2019 08/26/2019 08/26/2019 Books